joi, 25 august 2011

Merg singura !!


 De cand am fost la mare am invatat sa merg singura, fara sa ma mai tina cineva de o manuta. Si uite ca deja de aproape 2 saptamani mi-am dat drumul la mers destul de bine. Ia uitati-ma in videoclip. Mai cad, dar mai ridic. Vorba aia, ma scutur de praf, pieptul inainte si pornesc mai departe.
 Si tot la mare mi-au aparut si primii 2 dintisori: incisivii centrali de sus. Primul a fost stangul si la 3-4 zile si al 2 lea. Pana acum n-am niciun dinte jos, sint un pic altfel fata de restul copiilor. :)
  Altceva despre mine ce sa va mai spun ... voi fi plecata cam toata saptamana urmatoare la bunicii de la Campulung, asa ca scuzati inca de pe acum absenta.
 Am ramas la fel de prietenoasa cu toata lumea, chiar si necunoscutii ma plac. De asemenea, si jucariile imi plac, am o gramada si mami tot mi-ar mai cumpara. Mamici de alti bebei de o seama cu mine sau mai mari, ce jucarii s-ar mai potrivi pentru copiii de aproximativ un an? Pentru ca ... ghiciti ce: luna viitoare, pe  16 SEPTEMBRIE, implinesc 1 an ! Bilantul il voi face tot atunci.
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu